Riadenie kvality a jeho vplyv na riadenie ľudských zdrojov - Hekelová, Edita
Požiadavky vyplývajúce z noriem ISO 9000 a ich vplyv na riadenie ľudských zdrojov vo firme. Postavenie certifikátu ako prostriedku a nie ako cieľa. Súčasný stav v oblasti riadenia kvality vo firmách Slovenskej republiky. Najväčšie prekážky procesu riadenia kvality. Kultúra TQM.