Privatizácia SPP - Hirman, Karel
Z obsahu: Vyjadrením strategického záujmu bude ponúknutá cena. Pravidlá regulácie trhu sú dôležitou súčasťou privatizácie SPP. Gazprom sa zatiaľ uchádza o SPP samostatne. Ruhrgas varuje pred korupciou v privatizácii. Spoločnosti Gaz de France a jej partnerom ide o zvýšenie bezpečnosti dodávok plynu. Privatizácia SPP priamo nesúvisí s trasovaním nových plynovodov.