Optimalizace režijních nákladů pomocí outsourcingu (výhody a rizika) - Viereckl, M.
Pojmové vymedzenie outsourcingu. Predmet outsourcingu. Komplexný outsourcing. Výhody a riziká outsourcingu. Všeobecný postup pri outsourcingu. Praktické príklady.