Prídavky na deti po novom - Heseková, Eva
Najnovšie zmeny a doplnenia zákona č. 193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti (zákon č. 208/2001 Z.z.). Účel prídavkov na deti. Podmienky nároku. Praktické príklady.