Nové smery v riadení ľudských zdrojov: holistický manažment - Szarková, Miroslava, 1951-
Holistický prístup v psychológii. Holizmus v manažmente. Holistický prístup v riadení ľudských zdrojov. Trojdimenzionálny model riadenia ľudských zdrojov.