Správa podniku v Slovenskej republike (Corporate governance) - Okruhlica, František
Stav slovenskej mikroekonomiky. Rôzne príčiny zlyhania väčšiny podnikateľských subjektov. Čo je správa podniku a prečo ju potrebujeme, rôzne modely správy podniku. Princípy OECD pre štandardizáciu správy podnikov. Vo februári 2001 vychádza INECO Kódex pre správu podnikov.