Povinné odvody u podnikateľa s príjmom nižším ako 100 000 Sk - Strählová, Jarmila
Zmeny v platení povinných odvodov od 1.1. 2001. Platenie povinných odvodov od 1. 7. 2001. Príklad na dobrovoľné platenie odvodov do sociálnej poisťovne.