Rozvoj ďalšieho odborného vzdelávania občan, región, štát, Európa - Prusáková, Viera
Situácia vo vzdelávaní dospelých po roku 1990. Medzinárodné súvislosti. Kľúčové témy vo vzdelávaní dospelých. Stratégia ďalšieho vzdelávania na Slovensku.