Negramotnosť a gramotnosť v meniacom sa svete - Lukáč, Marek
Druhy a definície negramotnosti. Klasická negramotnosť. Funkčná negramotnosť. Jazyková a kultúrna gramotnosť. Príčiny negramotnosti. Stratégia boja proti negramotnosti.