Priorita firmy: udržať si schopných ľudí - Lesáková, Milica
Rôzne spôsoby ako si udržať najlepších ľudí vo firme. Náklady na fluktuáciu. Ako udržať zamestnancov. Čo sa dnes žiada od pracovných síl. Čo firmy poskytujú.