Britskej ekonomike hrozí recesia - Jonesová, Sally
Globálna ekonomická recesia sa po USA a Nemecku výrazne dotkla aj britskej ekonomiky. Hospodárske spomalenie sa dotklo nielen výroby, ale aj sektora služieb, ktorý držal ekonomiku krajiny. Zníženie úrokovej miery centrálnou bankou. Ekonomické spomalenie sa dotýka už aj finančného sektora. Prepúšťanie zamestnancov, zvyšovanie nezamestnanosti. Trh nehnuteľností sa zatiaľ spomaleniu vyhýba.