Tlačenica v éteri - Lipianska, Ľudmila
Správa o komerčných rozhlasových staniciach na Slovensku. Prehľad komerčných rozhlasových staníc v SR. Sledovanosť rádií na Slovensku. Regionálne rádiá. Reklama v rozhlase.