Západ si ešte nezvykol na Slovensko - Sotník, Alexander
Cestovný ruch na Slovensku a vo vybraných štátoch. Národný program rozvoja cestovného ruchu SR. Príjazdy zahraničných návštevníkov do SR. Sféra hotelierstva na Slovensku. Stagnácia kvality služieb v cestovnom ruchu.