Na pomoc nezávislým obchodníkom - Pálfyová, Milica
Súbor článkov, ktoré rozoberajú problematiku vytvárania nákupných aliancií malými predajňami, ako "odpoveď" na silnú sieť supermarketov - nákupné aliancie na Slovensku, špecifiká každej aliancie, význam a perspektíva nákupných aliancií, sú aliancie naozaj záchranou, o medzinárodnej úrovni nákupných aliancií, na akom princípe pracujú aliancie v zahraničí.