Royal Ahold vstupuje na Slovensko - Hinková-Dibarborová, Andrea
Spoločnosť Royal Ahold, známa najmä hypermarketmi Hypernova, vstupuje na Slovensko. Ahold vo svete, v strednej a východnej Európe a na Slovensku. Prvý hypermarket Hypernova bude otvorený v Košiciach.