Rezervy v predajnej ploche - Tomčík, Peter
Počet maloobchodných prevádzok v SR podľa krajov. Predajná plocha maloobchodných prevádzok v SR podľa krajov. Podiely maloobchodných konceptov na celkovom počte predajní v SR (2000). Pod najväčší nárast predajnej plochy v rokoch 2000-2003 sa podpísala i expanzia hypermarketov.