Cesta v ústrety operačným stratégiám - Pyke, David F.
Štruktúra rozhodujúcich priorít pre inovácie v operačnom manažmente. Tri stupne operačnej stratégie. Výrobné poslanie. Zabezpečenie merateľných cieľov. Spôsoby riadenia.