Trh troch hráčov - Bokorová, Jana
Vývoj v oblasti pracích práškov a aviváží na Slovensku. Značka, veľkosť balenia, cena, kvalita - veličiny na orientáciu zákazníka. Inovácie vo formách pracích prostriedkov. Trh pracích prostriedkov na Slovensku.