Nároky z pracovnoprávnych vzťahov - Jendrálová, Anna
Predpoklady a čas plnenia nárokov. Uspokojenie nárokov môže byť aj v splátkach. Následky omeškania uspokojenia účastníka druhým. Spôsoby zabezpečenia nárokov. Zánik nárokov a potvrdenie o uspokojení nároku.