Bude patnáct hráčů respektovat týmová pravidla? - Fialková, Květa
Súčasný systém DPH v členských štátoch EÚ je komplikovaný a byrokratický. Základné rozdiely medzi členskými štátmi EÚ v oblasti daní. Štandardné sadzby dane z príjmov právnických osôb v štátoch EÚ. Sadzby dane z pridanej hodnoty.