Uľahčiť štart najmä malým firmám - Horáková, Eva
Program Phare Európskej únie na rok 2000 predstavuje finančné prostriedky aj na rozvoj sektorových programov v Slovenskej republike. Jedným z prioritných je program Ekonomická a sociálna súdržnosť. Ide najmä o posilnenie priemyselného sektora na východnom Slovensku a finančnú podporu malých a stredných podnikov. Hlavné aktivity projektu. Modely podnikateľského inkubátora.