Nevyhnutné zmeny sociálnej politiky - Mihaliková, Eva
Sociálne zabezpečenie ako súčasť efektívneho fungovania verejnej správy. Systém sociálneho zabezpečenia. Podstata systému nemocenského zabezpečenia. Pilire dôchodkového poistenia. Transformačný proces v oblasti štátnej sociálnej podpory. Výhody a nevýhody nového systému dôchodkového poistenia. Prehľad poskytnutých dávok sociálnej starostlivosti.