Neziskový nástroj na rozvoj regiónov - Rajčák, Milan
Vláda SR uznesením č. 738/2000 schválila návrh vytvorenia integrovanej siete regionálnych rozvojových agentúr na Slovensku. Pojem a obsah činnosti regionálnych agentúr. Právna forma agentúr a ich zámery. Rozdelenie regionálnych rozvojových agentúr podľa jednotlivých okresov a regiónov.