Čím jednoduchšie, tým lepšie - Vlach, Jiří
Poznatky z verejného obstarávania v Spojených štátoch amerických. Ciele federálneho systému obstarávania. Postupy zjednodušeného obstarávania. Mikroobstarávanie. Súťaž s kritériom ceny. Rokovacie konanie. Osobitné spôsoby verejného obstarávania v USA.