Globalizace a logistika - Pernica, Petr
Globalizácia - prerozdeľovanie moci, polarizácia sveta a spoločnosti. Logistické štruktúry a stratégie. Uplatnenie logistiky v predpokladaných alternatívach vývoja globalizácie v ČR - 3 vízie.