CRM alebo klient v centre pozornosti (Customer centric model) - Tamáš, Ladislav
Súčasné trendy v oblasti poskytovania služieb. Vymedzenie pojmu CRM. Stratégia CRM. Produktovo orientovaná organizácia. Klientsky orientovaná organizácia. Nové distribučné kanály.