K problematike životného poistenia v Slovenskej republike - Drugdová, Barbora
Nový pohľad na poisťovníctvo po roku 1990. Členenie a základné druhy životného poistenia. Poistná cena a základné faktory, ktoré na ňu vplývajú. Úpravy právnych noriem v oblasti poisťovníctva v súvislosti s harmonizáciou nášho poistného práva s komunitárnym právom Európskej únie.