Výnosy ako významný ekonomický a účtovný faktor - Baštincová, Anna
Definícia výnosov podľa Rámcovej osnovy pre zostavovanie a prezentáciu účtovnej závierky a medzinárodného účtovného štandardu IAS 18 - Výnosy z bežnej činnosti. Charakteristika výnosov podľa slovenskej právnej úpravy.