V boji proti praniu špinavých peňazí v Slovenskej republike po novom - Stieranka, Jozef
Zákonom č. 367/2000 Z.z. o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti bola prijatá nová základná filozofia právnej normy vymedzujúca len odhaľovanie a predchádzanie legalizácie príjmov z trestnej činnosti s cieľom orientovať ju predovšetkým do polohy prevencie prania špinavých peňazí. Vymedzenie základných pojmov. Konkrétne formy a metódy prania špinavých peňazí. Predchádzanie a odhaľovanie legalizácie príjmov z trestnej činnosti.