Z histórie a života Ekonomickej univerzity v Bratislave
Vznik a vývoj Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Vývoj počtu učiteľov na fakulte. Organizačné zmeny z hľadiska štruktúr jednotlivých katedier. Študijné odbory na fakulte.