Peňažná zásoba SR v súvislostiach menového vývoja v rokoch 1997-2000 - Komínková, Zora
Pokračovanie z č. 7/2001. Údaje o vývoji sektorovej štruktúry hlavných skupín vkladov. Posilnenie podielu vkladov obyvateľstva na netermínovaných a termínovaných korunových vkladoch. Zvýšenie podielu vkladov podnikov na vkladoch v cudzej mene. Peňažná zásoba a jej jednotlivé agregáty a subagregáty ako dôležitý informačný zdroj o charaktere peňažných procesov v ekonomike.