Zmeny v paušálnej dani a problémy pri uplatňovaní prílohy č. 1 zákona - Faiglová, Svetlana
Uvedené a vysvetlené len niektoré problémy paušálnej dane, resp. nejasnosti z pohľadu č. 1 zákona o daniach z príjmov. Zmeny v par. 15 a 16 zákona o paušálnej dani - rozšírenie aj na samostatne hospodáriacich roľníkov. Zmenená príloha č. 1 zákona o daniach z príjmov. Zoznam činností, z ktorých príjmy s nemôžu zdaňovať paušálnou daňou. Činnosti spôsobujúce daňovníkom problémy - pohostinská činnosť, pohostinské služby a maloobchodný predaj.