Zverejňovanie údajov ročnej účtovnej závierky a výročnej správy - Vladárová, Marta
Právna úprava zverejňovania údajov z účtovných závierok akciových spoločností. Formuláre na zverejňovanie ročných hospodárskych výsledkov. Výročná správa. Termín overenia účtovnej závierky a výročnej správy audtítorom a sankcie. Zhrnutie v otázkach a odpovediach.