Nájomná zmluva medzi podnikateľskými subjektami - Pauličková, Alena
Právna úprava nájomnej zmluvy. Náležitosti nájomnej zmluvy. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zodpovednosť za porušenie nájomnej zmluvy. Zánik nájomnej zmluvy.