Zákon č. .../2001 Z.z. z 15. mája 2001 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Znenie zákona č. .../2001 Z.z. z 15. mája 2001 o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Tento zákon upravuje pôsobnosť orgánov štátnej správy a obcí, práva a povinnosti právnických osôb a fyzických osôb pri predchádzaní vzniku odpadov a pri nakladaní s odpadmi, zodpovednosť za porušenie povinnosti na úseku odpadového hospodárstva a zriadenie Recyklačného fondu. Prílohy k zákonu č. 1-8.