Bankový sektor Slovenskej republiky - Tkáčová, Daniela, 1954-
Reštrukturalizácia bankovníctva nevyhnutná na zabezpečenie makroekonomickej rovnováhy. Začiatok reštrukturalizácie bankového systému na základe zákonov č. 130/1989 a 158/1989 Zb. Vývoj bankovej sústavy na štruktúrovanú dvojstupňovú sústavu. Vývoj bankového sektora v období rokov 1990-1993.