Osobitosti účtovania v bankách - Bánociová, Anna
Špecifiká účtovníctva vedeného bankami. Bankové účtovníctvo vychádza zo zákona č. 563/1991 Zb. Má vlastnú účtovnú osnovu a vlastné postupy účtovania. Význam účtovníctva bánk a jeho osobitosti.