Právna úprava úveru volá po zdokonalení - Balko, Ladislav
Charakteristika úveru a úverovej zmluvy. Platná právna úprava úveru v podmienkach SR. Potreba komplexnej právnej úpravy úveru v podobe samostatného úverového zákona.