Zabezpečenie dane z príjmov plynúcich daňovníkom s obmedzenou daňovou povinnosťou
Daňovníci s obmedzenou daňovou povinnosťou. Tuzemský a zahraničný platiteľ dane. Inštitút zabezpečenia dane podľa par. 53 ods. 2 zákona o daniach z príjmov. Vysporiadanie preddavkov na zabezpečenie dane podaním daňového priznania. Sankčné postihy za nesplnenie niektorej zo zákonných povinností. Spôsob vysporiadania neoprávnene zrazeného preddavku na daň. Zabezpečenie dane a jaho vzťah k priznaniu k dani z príjmov právnických osôb. Identifikácia zdaniteľného príjmu, ktorý podlieha zabezpečeniu dane. Praktické príklady.