Komanditisti a komplementári komanditnej spoločnosti a odvody do fondov - Macková, Zuzana
Komanditná spoločnosť patrí medzi zmiešané spoločnosti z dôvodu rôzneho právneho postavenia dvoch skupín spoločníkov, ktorými sú komanditisti a komplementári. Nemocenské a dôchodkové zabezpečenie komanditistov. Komandisti komanditnej spoločnosti a poistné. Nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie komplementárov. Zdravotné poistenie. Poistenie v nezamestnanosti. Komplementári komanditnej spoločnosti a poistné.