Prídavky na deti po poslednej novelizácii zákona s príkladmi - Heseková, Eva
Zmeny a doplnenia zákona č. 193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti po poslednej novelizácii zákonom č. 208/2001 Z.z., ktorá nadobúda účinnosť 1. júla 2001. Účel prídavkov na deti. Oprávnená osoba na uplatnenie nároku. Nezaopatrenosť dieťaťa. Príjem a spôsob zisťovania príjmu. Uplatnenie nároku. Výška prídavkov na deti. Príklady.