Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 193/1994 Z.z. z 1. júla 1994 o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 193/1994 Z.z. z 1. júla 1994 o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti v znení zákona č.134/1995 Z.z., zákona č. 278/1997 Z.z., zákona č. 196/1998 Z.z., zákona č. 174/1999 Z.z. a zákona č. 208/2001 Z.z.