Dva modely sociálnej politiky a potreba sociálnej doktríny - Konečný, Stanislav
Charakteristika modelu sociálne diferencovanej spoločnosti vo vzťahu k sociálnej politike. Model sociálne homogénnej spoločnosti vo vzťahu k sociálnej politike. Slovenská skúsenosť s aplikovaním oboch modelov spoločnosti do sociálnej politiky.