Zmeny v odvetvovej zamestnanosti v transformačnom procese SR - Wolfová, Darina
Vývoj zamestnanosti na Slovensku a zmeny v jej odvetvovej štruktúre. Súčasný stav v zamestnanosti vo vybraných odvetviach. Produktivita vo vzťahu k zamestnanosti. Vývoj počtu pracujúcich v SR podľa odvetví ekonomickej činnosti a podľa pohlavia.