Zmeny v nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení samostatne zárobkovo činných osôb od 1. júla 2001 - Novotná, Eleonóra
Dňa 31. mája 2001 NR SR schválila zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100//1988 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov a zákon NR SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Významné zmeny, ku ktorým dochádza prijatím tohto zákona.