Bezpapierové obchodovanie - Varcholová, Tatiana
Elektronický prenos údajov (Electronic data interchange - EDI) sa stáva dôležitou súčasťou informačnej spoločnosti. Implementácia systémov EDI do podnikových informačných systémov.