Boj o znižovanie daní z príjmov sa presúva do parlamentu - Baťo, Rado
Problémy a nejasnosti okolo redukcie daní z príjmov živnostníkov a firiem. Spory medzi vládnou pravicou a ľavicou. Spory o firemnú daň. Radikáli a odporcovia návrhu v parlamente. Význam daní z príjmov právnických osôb - podiel na príjmoch štátneho rozpočtu. Ministerstvo financií nabáda na opatrnosť pri znižovaní daní z príjmov. Novela zrovnoprávňuje zdaňovanie živnostníkov s firmami. Povinná minimálna daň.