V Top Agre za rok 2000 dominujú družstvá - Chrastinová, Zuzana
Hospodárenie poľnohospodárskych podnikov SR v r. 2000 podľa údajov z Informačných listov Ministerstva pôdohospodárstva. Napriek suchu dosiahlo zisk 53 perc. poľnohospodárskych podnikov. Tieto podniky sa mohli zapojiť do súťaže Top Agro a prezentovať svoje výsledky. Poradie 100 podnikov APK na základe finančno-ekonomických výsledkov r. 2000.