Príklady transferového oceňovania (daň z príjmov - závislé osoby) - Pastierik, Vladimír
Právna úprava transferového oceňovania. Uplatňovanie obvyklej ceny. Tuzemské závislé osoby. Zahraničné závislé osoby. Definícia pojmov. Oceňovacie metódy. Hypotetické príklady transferového oceňovania. Príspevok je zameraný na oceňovanie transferov medzi závislými osobami pre účely dane z príjmov.