Lobbing ako daňový výdavok - Burák, Emil
Opodstatnenosť otázky, či náklady, oficiálne platby za lobbing možno považovať z hľadiska platného daňového práva za daňové výdavky. Pôvod termínu lobbing. Pojem ekonomický lobbing. Riziko zaradenia nákladov za lobbing medzi daňové výdavky. Návrh zákona o lobbingu.